Εθνική Ελλάδας: Αναγκαστική αλλαγή ο Παυλίδης με την Σκωτία, ντεμπούτο με ασίστ για τον Τεττέη (vid)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης τραυματίστηκε και αντικαταστήθηκε πριν το ημίχρονο, με τον Ανδρέα Τεττέη να κάνει το ντεμπούτο του εν μέσω αποθεώσης.
Συναγερμός» σήμανε στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και στην Μπενφίκα, καθώς ο Βαγγέλης Παυλίδης ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε πριν το ημίχρονο από την αναμέτρηση των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι στη Σκωτία.
Στο 43ο λεπτό του αγώνα, και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Εθνικής, ο σέντερ φορ της Μπενφίκα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας αναγκαστική αλλαγή. Ο Παυλίδης φάνηκε να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, προκαλώντας ανησυχία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Στη θέση του Παυλίδη πέρασε ο Ανδρέας Τεττέη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Για τον Τεττέη, η κλήση αυτή ήταν η πρώτη στην Εθνική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αποθέωσε τον επιθετικό της Κηφισιάς, ο οποίος από τον Ιανουάριο θα ανήκει στον Παναθηναϊκό.
Στο 57ο λεπτό έβαλε την υπογραφή του σε ένα ονειρικό ντεμπούτο. Ο Τεττέη απέφυγε τον Χάνλεϊ και ξεχύθηκε στο ανοιχτό γήπεδο από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έστρωσε στον Καρέτσα που εκτέλεσε με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της γαλανόλευκης.